مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض داده شده

سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من مبلغ 15میلیون تومان را به شخصی که با فریب به من نزدیک شد و به بهانه ازدواج دو سال از من سوء استفاده کرد، طی چند بار واریز کارت به کارت قرض دادم و همین طور یک ربع سکه و نیم سکه به عنوان پیش خرید زمینی که با برادرش شریک بود و ارث رسیده بود، از من گرفت. حالا که همه چی مشخص شده، کل راه های ارتباطی رو بسته و کلا دیگر خبری نیست ازش و فقط آخرین مسیجی که داد این بود که هر کاری میخواهی بکن. من بدهکار نیستم.
اگر من رسید پول هایی که پرداخت کردم رو از بانک بگیرم و طلب کنم این مبلغ رو، دادخواست من تایید میشه؟ برای سکه ها هم فقط میتونم شاهد ببرم. هیچ رسیدی ندارم و اگر تایید بشه، میتونم تامین خواسته بدم و ماشینش رو توقیف کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر.