مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام. بنده 3 روز پیش یک ماشین خریدم و ساکن تهران هستم. برای تعویض پلاک که مراجعه کردم چون اجاره نامه رسمی نداشتم به من پلاک شهرستان دادن. حالا طی همین یکی دو روز اگر بخوام مدارک سکونت معتبر تهران ارائه بدم، میتونم تعویض پلاک کنم؟ با توجه به این که هنوز کارت ماشین برای من نیومده.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
خیر نمی‌شود مگر به دیگری منتقل کنید و مجدد به شما منتقل شود.