مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام. چهار سال پیش به خاطر 18 میلیون چک، حساب بانکی ام مسدود شد. به شاکی به صورت توافقی هر سری مبلغی پول دادم. به گونه ای که دو سوم مبلغ بدهی پرداخت شده و رسید گرفتم. اما با گذشت چهار سال، شاکی ادعا میکند چک را گم کرده و برای وصول طلبش حاضر نیست به دادگاه، بانک و یا هرجای دیگری بیاد. از طرفی حساب هم کماکان مسدود می باشد.
آیا امکان رفع مسدودی برای حسابم هست یا باید شخص شاکی با چک به دادگاه یا بانک بیاید؟ اگر از آمدن و آوردن چک خودداری کند، تکلیف چه می شود؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

با سلام ..می توانید به استناد فیش های واریزی استرداد لاشه چک را بخواهید