مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت کارفرما در حادثه برای کارگر

سلام. من یک کارفرما هستم. کارگر من بیمه است. متاسفانه بر اثر کار در ساختمان از داربست افتاده و گردنش شکسته. من اون رو به بیمارستان بردم و تمام کارهای بیمارستان رو انجام دادم. میخواستم بدونم کارگر من اگر از من شکایت کنه، دیه و خسارات بر عهده من هست یا بیمه تامین اجتماعی؟ ممنون.

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-بسته به میزان قصور و عدم رعایت نظامات ایمنی در محل کار -کارشناس یا بازرس اداره کار میزان قصور را تعیین و بیمه پرداخت میکنه