مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس خصوصی

سلام.
من یک داداش کوچیک دارم که چند وقت پیش با یک اکانت که به اسم دختر هست در حال چت بوده. بعد از چند وقت نمیدونم چجوری یک سری عکس ها رد و بدل شده. اون پیج برادرم رو تهدید میکنه که اگر کار هایی که میگم نکنی عکس ها رو پخش میکنم و آبروت رو میبرم. کارهای که میگن بکن. میگن عکس های خیلی خصوصی بفرست. همین الان هم ازش چند تا به زور گرفته. ما شکایت کردیم پلیس فتا ip شو گرفت .الان یک سال میگذره از این قضیه و تازه بعد این همه مدت این خطی که پیدا کردن به اسم ... که من مطمئنم این طرف نیست که ما دنبالش هستیم. ممکن هست پسرش باشه؟ یا خط دزدی باشه؟ یا اصلا هر کدوم از این ا باشه، باز قابل ردیابی هست؟ قضیه خیلی جدی هست. الان برای این کسی که ip پیدا کردیم احضاریه فرستادن.
قاضی خیلی بی تفاوت به قضیه نگاه میکرد و میگف این احتمالا وجود داره و ممکن هست آخر سر داستان بی نتیجه بشه. ممکن هست یک همچین چیزی؟

پاسخ ها :

تهدید به انتشار عکس خصوصی تهدید در اینستاگرام پیگیری پلیس فتا پیگیری اکانت اینستاگرام انتشار عکس خصوصی تهدید پلیس فتا جرایم اینستاگرامی اینستاگرام