مشاوره حقوقی رایگان - جرم کلاهبرداری

پسرعموم که کارمند دارایی هست برای من کارت بازرگانی گرفته درحالیکه بنده در شرایط اضطرار بودم در مقابل مبلغ نا چیزی از امضای سفید من سواستفاده کرده و کارت بازرگانی که از طریق کاملا واهی بدست اومده به افراد متعددی واگذار کرده.اکنون بنده بدهکار مالیاتی می باشم که ممنوع الخروج گردیده ام و همه ی حسابهای بانکیم مسدود شده.چجوری میتونم ثابت کنم که از امضاها و حالت اضطرار من سواستفاده کرده است.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-اقرار پسر عمو 2-اثبات سفید امضا بودن اوراق از طریق استکتاب(نظر کارشناس).یاالله

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام احتمالا ایشون مرتکب جرم شدند و باید مدارکتون کامل بررسی بشه

محمد دشتبانی روزبهانی

جناب آقای محمد دشتبانی روزبهانی:

اضطرار پذیرفته نیست و شما در اقدامات فرد مذکور مسئولیت دارید چون شما در اقدامات صورت گرفته به نوعی معاونت داشته اید . و اثبات مطالب شما امری کاملا دشوار به نظر میرسد .

حافظ غفاری

جناب آقای حافظ غفاری:

سلام
اضطرار به حالتی گفته میشود که برای نوع افراد عادتاً و غالباً غیر قابل تحمل باشد که در این فرض فرد مضطر فاقد مسئولیت کیفری است حسب اعلام خودتان در مقابل پولی که گرفتید صرفنظر از کم و بیش آن کارت را به کس دیگری واگذار کردین و لابد وکالت رسمی نیز تفویض کرده ای بنا بر این از ناحیه شما قابلیت شکایت کیفری ندارد اگر چه مسیر اقدام حقوقی مسدود نیست.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
شما می توانید از فرد خاطی شکایت نمایید تحت عنوان استفاده از سفید امضا با اثبات موضوع در محکمه دستور ممنوع الخروجی شما لغو می شود و در خصوص پرونده مالیاتی نیز با اثبات موضوع و احقاق حقتان مقوله مالیاتی نیز رفع می شود هرچند در رویه ابتدا به ساکن باید تکلیف بدهیتان به سازمان مالیات مشخص شود

یک وکیل

از آنجایی که شما آگاهانه اقدام نموده و فریب نخورده اید نمی توانید ایشان را بابت کلاهبرداری تحت پیگیرد قرار دهید. پیشنهاد میکنم با یک وکیل مشورت و انجام امور خود را به ایشان سپرده و به قانون مقررات صادرات و واردات و آیین‌نامه‌های مربوطه مراجعه نمایید

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

خیر چون شما نسبت به عملیات متقلبانه ایشان آگاه بوده اید و در واقع معاونت جرم بعهده شما بوده