مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه توسط زوجه

با سلام. من الان 2 ماه هست همسرم ( زوج ) بچه 3 سالم رو از من گرفته و بیرونم کرده از خونه. خودش هم رفته خونه پدرش در شهر دیگر. الان میخوام برم وسایلام رو بیارم. لیست جهیزیه ام رو دارم. شاهد هم امضا کرده. میتونم برم همه وسایل های منزل رو بیارم و بعد اگر وسایلاش رو خواست بگم با فاکتور بیاد وسایل های خودش رو فقط ببره؟ اگر وسایل های خونه رو بیارم، برای من مشکلی به وجود نمیاد در دادگاه؟ پول پیش خونه رو بگیرم چی؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
وسایل مربوط به جهیزیه را میتوانید انتقال دهید و در صورت امکان پلیس 110 نیز موضوع را صورتجلسه کند. ودیعه خانه را شخص مستاجر یا وکیل وی میتواند بگیرد