مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی در حین خدمت

سلام. سرباز مرز هستم. گلوله توپ 23 در دستم ترکید. حین خشاب گذاری لب هایم پاره شدن. فکم شکست.10 تا دندونم خراب شدن. دو تا بازو ام هر کدوم 15سانت پاره شدن و یک ترکش کوچک رفت در استخوان سینه ام. آیا جانبازی و دیه به من تعلق میگیرد و معاف میشم؟

پاسخ ها :

زهرا سبزی

زهرا سبزی :

پرونده شما ببرسی و اگر مشمول باشید درصد جانبازی و استفاده از مزایای آن تعلق میگیره