مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی در معامله

با سلام.
100درصد سهام شرکتی را خریداری کردم به مبلغ 10 میلیارد. 7 میلیارد دادم. 5 تا چک وعده دار دادم یک ماهه. 2 تا چک پاس شده. فروشنده 3 تا چک باقی را صبح ساعت 8/30 برده بانک پول نداشته و برگشت زده. همان روز ساعت 9/30 پول به حساب واریز کردیم. فروشنده از دریافت چک ها امتناع کرده. در قرارداد هم نوشته ایم در صورت پاس نشدن چک، معامله فسخ می شود. آیا فروشنده میتواند معامله را فسخ کند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
طبق رویه اداری و قضایی، تا پایان ساعت اداری، فرضت تامین وجه چک ها نزد بانک محال علیه را داشته اید
ضمنا اصل بر لزوم قرارداد بوده و فسخ یا انفساخ اموری استثنایی اند.

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید