مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل برای جلب

با سلام.
برادرم طی حکم دادگاه محکوم به پرداخت مبلغی به فردی رباخوار شده و چون چند قسط را پرداخت نکرده، فرد مذکور جلب گرفته و در پی جلب برادرم می‌باشد، چون از منزل برادرم نمیتواند جلبش کند، دو بار به آدرس منزل بنده آمده و یک بار با مامور تا راهرو ساختمان و جلو درب نیز آمده و موجب بی آبرویی بنده و خانواده‌ ام در محل زندگی شده. آیا ایشان با حکم جلب مجاز به این کار بوده اند یا خیر؟ اگر خیر چگونه باید از ایشان شکایت کنم؟ تحت چه عنوانی؟

پاسخ ها :

سید مصطفی رضوی

جناب آقای سید مصطفی رضوی :

با سلام
چنانچه حکم جلب سیار باشد و در حکم جلب ورود به مخفیگاه نیز قید شده باشد امکان چنین مراجعه ای غیر قانونی نمی باشد ولی چنانچه این عمل تداوم داشته باشد می توانید به مرجع قضایی صادر کننده دستور جلب مراجعه و موضوع را به اطلاع مقام قضایی برسانید تا از تمدید جلب اجتناب نماید .