مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

2 سال پیش تصادف کردم. حالا استراحت پزشکی من تموم شده و برای دیه پای من این طور نوشته که
خوردشدگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق راست پا که تحت عمل جراحی توسط پلاتین تثبیت شده و در وضعیت مطلوب التیام یافته ارش آسیب نسوخ نرم ناشی از اقدام جراحی در ساق راست به میزان 2 درصد دیه کامل تعیین میگردد. خواستم بدونم این یعنی چقدر دیه؟ یعنی این خوردشدگی میشه 2 درصد!

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دیه خرد شدگی استخوان حدود 13 درصد میباشد و 2 درصد برای اسیب به بافتهای ماهیچه برای شما نوشته شده است لذا جمعا حدود 15 درصد دیه کامل میگردد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام خیر خودشدگی دیه مقدر دارد بابت ارش نسوج دو درصد تعیین گردیده