مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در پارک

با سلام و خسته نباشید،
بنده ماشینم را حدود تقاطع در پارک ممنوع پارک کردم در خیابان دوطرفه که به داروخانه بروم، در همین زمان یک ماشین از اصلی به طرف فرعی میپیچد که به داخل کوچه برود که با موتور سوار که راه اصلی مستقیم را می آمده برخورد میکند و موتور در اثر تصادف منحرف گردیده و با عقب ماشین بنده برخورد نموده و زخمی میشود، حال مقصر کیست، آیا بنده هم از نظر قانون مقصر هستم یا فقط جریمه پارک ممنوع میشوم، در ضمن زیر تابلو پارک ممنوع به استثنا دارندگان کارت پارک بودم و شهر ما اصلا کارت پارک ندارد که تهیه نماییم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به توقف کامل شما ،شما در تصادف بی تقصیرید.یاالله

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام بستگی به نظر کارشناس هم میتواند داشته باشد