مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه قرض الحسنه از سوی دریافت کننده

با عرض سلام
مدتی قبل من به یکی از دوستانم مبلغ 30 میلیون تومان به عنوان پول قرض دادم و قرار شد ایشان به من این پول را دو ماهه برگرداند از جهتی وجه پرداختی 15 میلیون طی یک فقره چک و ده میلیون تومان هم طی یک فقره چک دیگر و 5میلیون هم کارت به کارت شده است حالا ایشان از دادن پول خودداری میکنه و میگه اگه مدرک داری برو اقدام کن می خواستم راهنمایی کنید چکار کنم ؟؟ از ایشان هیچگونه نوشته ای ندارم که پول را بهشون دادم به غیر از رسید چک ها که نزد بانک هست که ایشان برده و پاس کرده است.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مطالبه طلب بزنید با همان مدار‌ک