مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر زگیل تناسلی

سلام. من هشت ماهه عقد کردم.حدود سه ماه پیش بنده متوجه زگیل تناسلی در خودم شدم. به دکتر رفتم و بعدش فهمیدم شوهرمم دارن ولی همش میگفتن همیشه بوده منم به دلیل شرم و خجالت هیچ وقت کنکاش نمیکردم که متوجه بشم. ولی طبق گفته هاش اون داشته و به من گرفته ایشون قبل ازدواج رابطه های پرخطر داشتن ولی در مورد این بیماری چیزی نمیدونس. الان من بدلیل استرس همش در رفت و امد دکترم. ولی ایشون بیخیالن یعنی زگیل دارن باز رابطه برقرار میکنن هرچی میگم انگار سلامتیه من مهم نیس .. مشکل دیگه من رابطه مقعدیه که ایشون به زور بدلیل دوس نداشتن من برقرار میکنن. ما به این دلیل دو هفته س قهریم. دادگاه حکم طلاق رو به من میده؟ حق طلاق با اونه. نگران سلامتیم هستم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بیماری مذکور همواره بعلت رابطه های ناسالم نیست عموما دلایل دیگری هم دارد و در کبر سن برای اقایان اتفاق می افتد ثانیا با مراجعه به دکتر متخصص به راحتی قابل درمان است و بین مردان میان سال به بالا همه گیری دارد لیکن برقراری رابطه از راه دبر که مورد علاقه خیلی از اقایان میتواند باشد از نظر برخی فقها حرام و از گناهان کبیره است و از نظر برخی کراهت شدید و از نظر برخی کراهت دارد و از نقطه نظر دیگری برحسب ضررورت و جلوگیری از ارتکاب حرام به قدر ضررورت مجاز خواهد بود و از نظر اخلاقی و انسانی و رفتار زناشویی غیر طبیعی و غیر اخلاقی است و در صورت ایجاد عسر و حرج در زوجه ( خانم ) میتواند حسب مورد فتوای معتبر از موارد تجویز حکم طلاق برای زوجه گردد بهتر انست که برای اینکار وکیل بگیرید