مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام. بنده جهزیه مو استرداد کردم و 3 کالایی رو که داماد خریده رو هم مثل یخچال و لباسشویی و اجاق گاز رو آوردم با قرار تامین خواسته اما میگن ایناها رو باید بعد جلسه ی بررسی پس بدم به همسرم ولی ایناها رو در شب عقد بابت شیر بها قرار به خریداری گذاشته بودند الان باتوجه به اینکه اینها در شب عقد به عنوان شیر بها برای من خریدن بازم باید پس بدم این سه قلم رو. باتشکر

پاسخ ها :

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام جهيزیه یعنی اموالی که شما ازمنزل پدر به منزل شوهر میبرید بآید اثبات کنید که آن اموال مربوط به شماست درغير اینصورت بآید به همسرتان مسترد کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر در جایی ذکر شده که بابت شیر بها است یا شاهد دارید می توانید مسترد ننمایید