مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ضرر و زیان بدلیل تقصیر قاضی اجرای احکام شورا

باسلام. در صورتی که شخصی در مزایده خودرو شرکت نماید و علی رغم پرسش از شخص قاضی اجرای احکام و موافقت وی پیرامون کسر هزینه های اجرایی نظیر خلافی و حق الحفاظه مال و غیره طبق قانون اجرای احکام مدنی در مزایده شرکت نموده و بعد در زمان مراجعه پیرامون اخذ هزینه های مذکور متوجه پرداخت همه پول حاصل از فروش بدون کسر هزینه ها به محکوم له پرونده گردد و علی رغم مراجعه مکرر و وعده قاضی به بازگشت پول و همچنین تخلفات دیگر نظیر صدور دستور جلب محکوم علیه و ارایه به برنده مزایده جهت جلب وی با وجود نداشتن سمت در پرونده و همچنین توهین قاضی در موافق رجوع و غیره آیا برنده مزایده میبایست دادخواست ضرر و زیان به طرفیت شخص دادورز و قاضی اجرای مربوطه به دادسرای کارکنان دولت بدهد یا با ذکر تخلفات به دادسرای انتظامی و اینکه آیا اصولا دادسرا به دادخواست حقوقی رسیدگی میکند؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام شکایت خود را از سامانه ای که برای رسیدگی به شکایات قضات هست پیگیری کنید. اگر قصوری از جانب قاضی صورت گرفته رسیدگی می‌شود. در غیر این صورت قاضی مسول ضررو زیان وارده به شما نیست.