مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه طبقه بالا

با عرض سلام و خسته نباشید . ما چند سال پیش طبقه 3 توی یه آپارتمان 5 طبقه که هر طبقه 1 واحده رو خریداری کردیم . وقتی ما این واحد رو خریداری کردیم طبقه 4 خالی ولی طبقه 5 پر بود . آن زمان طبقه 5 بچه کوچیک داشت که صداش خیلی کم میومد . الان 2 ساله که طبقه چهار توسط یک خوانواده 4 نفری خریداری شده دو تاشون یه پسر 10 ساله و یه دختر 5 یا 6 ساله هستن . از وقتی هم که اومدن بچه هاشون 24 ساعت شبانه روز را یکسره بشدت میدوند که مخل آسایش و آرامش شده و معمولا تا ساعت 12:30 شب و هنگام خواب بعد از ظهر هم ادامه پیدا میکنه . خانم ایشان با کفش پاشنه بلند راه میرود و همسرشان هم هنگام راه رفتن پاهایشان را بشدت به زمین میکوبند و علاوه بر آن چند دفعه از راه بالکنشان به بالکن ما زباله ریختند هر نیم ساعت هم یک شی سنگین را به زمین میکوبند که آدم تپش قلب میگیرد یا دائم میز و صندلی را جابجا میکنند. نصفه شب هم ساعت 2 با صدای بلند راه میروند . چند بار هم با اس ام اس ، تلفن و حضوری به ایشان تذکر دادیم ولی در اوایل تقصیر را گردن طبقه 5 می انداختند ولی بعد ها حدود 1 هفته رعایت می کردند ولی دوباره آش همان آش و کاسه همان کاسه اخیرا به تذکرات هم توجهی نمیکنند خودرویشان را هم در پارکینگ هر جایی دلشان بخواد پارک میکنند میخواستم بدونم اگه از همسایه ها شاهد داشته باشم میتوانم با ایشان برخورد کنم ؟ اگر شاهد نبود چی ؟ و در صورت شکایت از ایشان مجازات ایشان چه خواهد بود ؟ با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

اگر یکی از اهالی ساختمان اقدام به آزار و اذیت سایر همسایه‌ها کند، مجرم شناخته می‌شود و دادگاه به او تا یک سال حکم حبس خواهد داد. لذا جهت شکایت می بایست شاهد داشته باشید تا بتوانید ادعایتان راثابت کنید .‌اگر شاهد ندارید می توانید تقاضای تحقیق محلی نمایید ( یعنی بامراجعه مامور کلانتری به محل همسایه ها تایید نمایند مزاحمت و سروصدا را )