مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام و عرض وقت بخیر.
من با کارخونه ای قرارداد 1 ساله دارم. الان برا ارشد قبول شدم و نمیتونم کار کنم. کتبا از یک ماه پیش اعلام کردم به کارفرما. ولی به من اجازه نمیدن خارج شم. در قراردادم نوشته شده حق ترک نداری در صورت ترک کار روزانه مبلغ 300 هزار تومن باید بدی.
به من قرارداد رو ندادن و سفته هم ازم گرفتن
آیا من میتونم بدون پرداخت مبلغی جداشم؟

پاسخ ها :

ترک کار کارگر خسارت ترک کار ترک کار قانون ترک کار کارگر کارفرما