مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مدنی ممانعت از حق و رفع ممانعت از حق

بنده شکایتی به شرح ذیل تنظیم کردم آیا میتوانم 2ماده ذیل به شکواییه ام اضافه کنم؟ 1-نظر به اینکه تعریف مزاحمت مدنی آن است که نسبت به متصرفات خواهان مزاحمت ایجاد شود. بنا در مانحن فیه ایجاد تنش در زمان مطالعه با کوباندن به درب و ایجاد سر وصدا و رعب نیز از مصادیق ماده ۱۶۰ قانون آیین دادرسی مدنی می باشد.2-همچنین اینجانبه بعد از عید کار خود را کمتر کرده و بیشتر در منزل به تکمیل و اخذ مدارک علمی و تحصیلیم پرداختم اینجانبه بارها به متهم جهت عدم مزاحمت برای رفع ممانعت از حق مستاجریم تذکر دادم ولی نتیجه نداشته چنانچه رفتار تنش آمیز ایشان با تمام هزینه ایی که بنده در چند ماه اخیر کردم بدلیل ایجاد مشکلات روحی و فکری نتوانستم به هدف خود برسم چنانچه اکنون ۲ ماه پس از قراداد درخواست تخلیه ملک بر خلاف اجاره نامه فی مابین را دراد و ایشان همچنان با مزاحمتهای بی دلیل خود از حق اینجانب ممانعت می کنند. لذا با توجه به ادله اینجانب در فوق و به استناد ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی تعزیرات، تعقیب و مجازات ایشان به اتهام ممانعت از حق و رفع ممانعت از حق را استدعا دارم. همچنین با توجه به خسارات وارده به اینجانب که مبلغ xاست، بدواً صدور فوری تامین خواسته را استدعا دارم.
- اینجانبه ملکی با شرط دوساله بودن اجاره نامه اجاره کردم بطوریکه اگرطرفین تمایلی به تمدید قراداد در انتهای سال اول نداشتند یکماه قبل از پایان قراداد بایستی اعلام کنند.
۳ ماه قبل از اتمام قراداد موجر پیشنهاد تمدید قراداد داد و من نیز قبول کردم ولی به دلیل مشغولیت بدون ثبت در اجاره نامه صورت گرفت ولی پیامکهای تمدید قراداد و اجاره پرداختهای اینجانبه موجود میباشد. ولی در این یکسال اخیر بنده دائم با فحاشیها توهینها افتراهای مالک روبرو بودم چنانچه چندین بار بدون مشاجره فی مابین و بدون طرح موضوع در زمان مطالعه و تحصیلم در منزل به در میکوبد و ضمن بی حرمتی به بنده تهمت زده و اعمال مجرمانه دزدی و کلاهبرداری و ناپاکی را بدون هیچ دلیل و مدرکی و به طور صریح به من نسبت دادند که به دلیل تنها بودنم در منزل فقط صدای ضبط شده ایشان و پیامکهایش به پیوست بعنوان ادله موجود میباشد.لذا با استناد به دلایل پیوست و همچنین به استناد مواد ۶۰۸ و ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی تعزیرات تقاضای تعقیب و مجازات متهم به دلیل هتک حرمت و توهین و افترا را دارم.

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سوال را بسیار نا مفهوم مطرح فرمودید لطفا در صورت نیاز تماس بگیرید
۰۹۱۲۲۹۱۵۳۰۵

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اگر فردی برای بار دوم بنا به حکم دادگاه از ممانعت مزاحمت و یا تصرف عدوانی خود عدول ننماید بنا به شرایطی مجازات می شود در هر صورت اگر تا کنون از ایشان شکایت نشده در وحله اول دستور دادگاه به تذکر و اجبار به رفع مزتحمت خواهد بود