مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با سلام یکی از دوستان بنده متاسفانه و به ناحق پاش به یک پرونده هک اینستاگرام فردی باز شد اونم نه بخاطر هک اینستا بخاطر اینکه دوستم بعد از تاریخ هک که نمیدونسته اینستا هک شده یک عکس از عکسهای شخصی داخل پیج میگیره و برای یکی از دوستاش میفرسته و در صورتی که دوست من هدف خاصی از اینکار نداشت. بعد از چند روز احضاریه میاد در خونه دوستم و دوستم فردای ان روز میره دادگاه با شاکی و شاکی میدونسته که دوست من بی گناهه همراه دوستم میره دادگاه بعد قاضی از دوستم چند سوال میکنه یعنی همون بازجویی بعد از بازجویی شاکی همون موقع به قاضی میگه من از فلانی شکایتی ندارم و همونجا قاضی برای شاکی رضایت نامه مینویسه که از فلانی شکایتی ندارم و امضا میکنه. ولی مشخص نیس که چه کسی این پیج اینستا رو هک کرده اما چندتا مظنون دیگه هم پرونده داره که کار یکی از هموناس چون با شاکی مشکل شخصی داره.
الان این سوال پیش میاد که ایا با رضایتی که شاکی داده برای دوست من مشکلی پیش نمیاد؟ سابقه ی براش درج نمیشه؟ الان وضعیتش چطوریه ؟ فردا برای استخدام مشکلی نداره؟ ممنون از همه اساتید

پاسخ ها :

آذرخش شهبازی

آذرخش شهبازی :

استان :

سلام مشکلی نیست چوم محکوم نشده

پرسشگر :

ببخشید الان شاکی که رضایت داده مشکل حل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام یکی از عناصر تشکیل دهنده جرم سونیت میباشد که دوست شما نداشته و ازطرفی با توجه به رضایت شاکی و عدم اثبات جرم مشکلی برای دوست شما بوجود نمی اید