مشاوره حقوقی رایگان - مجوز حمل تفنگ بادی

سلام. آیا برای توریست و یا افرادی که از خارج کشور به ایران میاین امکان دریافت مجوزه حمل تفنگ بادی برای محافظت شخصی هست؟ و آیا برای مجوزه به چه چیز نیاز مندیم و کجا باید اقدام کنیم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سن مجاز برای خرید اسلحه 18سال می‌باشد.
استفاده از تفنگ بادی در مناطق حفاظت شده، مناطق عمومی همانند پارک‌ها و ...، سطح شهر ممنوع می‌باشد.
بنابر قوانین جمهوری اسلامی ایران استفاده از کالیبر 4.5 و 5.5 بلامانع است و الزام به تهیه مجوز وجود ندارد.
در هنگام خرید به صورت حضوری و یا اینترنتی، ارائه مشخصات مالک سلاح مانند کدملی، تاریخ تولد و ... الزامی می‌باشد.
سلاح خریداری شده صرفا در کشور ایران مجاز بوده و برای انتقال و استفاده در کشور غیر نیاز به رعایت قوانین سلاح در کشور مدنظر مانند نوع کالیبر و قدرت خروجی می‌باشد.
درصورت فروش و انتقال تفنگ بادی خود به شخص دیگر، امکان صدور فاکتور مجدد با نام مالک جدید وجود ندارد.
برخلاف قوانین سلاح های شکاری، هیچ منع قانونی درجهت تعداد سلاح بادی برای یک شخص وجود ندارد. به عبارت دیگر هر شخصی می‌تواند به هر تعداد تفنگ بادی با کالیبر 4.5 و 5.5 داشته باشد.
در مناطق محافظت شده و شکار ممنوع؛ ممنوعیت شامل کلیه سلاح های سرد و گرم از جمله تفنگ بادی می‌باشد.
هیچ گونه محدودیت برای استفاده آقایان و بانوان از تفنگ بادی وجود ندارد.