مشاوره حقوقی رایگان - توجیه رای صادره

دعوی خواهان را وارد و ثابت دانسته و با استناد به ماده 197 آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی و ماده 1257 از قانون مدنی حکم بر بطلان دعوی خواهان صادر و اعلام مینماید بیست روز اعتراض قابل تجدید نظر خواهی محاکم تجدید نظر استان
البته ما در این رای خواندگان هستیم
باتشکر

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
خواسته خواهان متکی بر دلیل و مدرک محکمه پسندی نبوده و در نظر قاضی دلایل کافی برای اثبات خواسته خواهان نبوده