مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند اتباع

سلام. ایا سند موتور سیکلت را میشود به نام اتباع خارجی دارای کارت امایش انتقال داد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطابق ماده 180 قانون برنامه سوم توسعه کشور و آیین نامه اجرایی آن به شماره 58858/ت23538هـ مورخ 1379/12/22 هیئت وزیران و بخشنامه شماره 34/713 مورخ 1384/1/21 اداره کل امور اسناد و سردفتران سازمان ثبت ناظر به ابلاغ نامه شماره 14/4057 مورخ 1383/3/23 مشاور وزیر و مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی (( با توجه به مصوبه شماره 28 مورخ 1383/3/19 کمیته دائمی اتباع بیگانه و در خصوص نقل و انتقال اموال منقول مستلزم ثبت آن دسته از اتباع خارجی دارنده کارت هویت و یا برگ تردد خروجی مدت دار، مقرر گردیده اتباع خارجی مذکور با در دست داشتن معرفی نامه آن دفتر مشروط بر انجام تسویه حساب و صدور برگه خروجی به مقصد افغانستان یا کشور ثالث نسبت به تنظیم سند انتقال صرفاً به اتباع ایرانی در دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایند.)) تنظیم اسناد انتقال وسایط نقلیه اتباع خارجه با رعایت مقررات مذکور بلامانع است.
ضمناً تنظیم اسناد اتباع بیگانه در غیر مورد مذکور با ارائه کارت اقامت (بدون گذرنامه) وجهه قانونی ندارد