مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین سرقتی

سلام خسته نباشید من ماشینم به سرقت رفته و دو روز بعد کلانتری تماس گرفته که پیدا شده در صورتی که من ماشینم هنوز قولنامه بوده و تمام مدارک داخل ماشین به سرقت رفته و فقط کپی مدارک را دارم قاضی حکم آزادی ماشین را دادن اما کسی که هنوز سند به نامش هست میگه 5 میلیون میگیرم تا بیام در بیارم ماشینو من برا حقوقی هم که نمیان سند بزنم شکایت کردم ولی ایشون حتی نمیان وکالت بدن که من ماشینو در بیارم چه کاری میتوانم بکنم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

توحيد  اكبري

توحيد اكبري :

استان :

سلام ...شما می تونید دعوی الزام به تنظیم سند رو مطرح نموده و گواهی دادخواست رو همراه با الباقی مدارک به شعبه ای که پرونده تصادف موجود هست ببرین و درخواست ازادی ماشین رو بدین

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

ربطی نداره که سند به نام کی هست.خودرو به مالک تحویل میشه یعنی متصرف نه اون کسی که سند به نام ش هست