مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق بیمه

سلام
من 19 سال کار میکنم و در مدت این 19 سال صاحب کارم یکی بوده.
و 6 سال اول کارم بیمه نشدم . ولی ما بقیشو بیمه دارم. میخاستم بدونم راهی هست که از سال 81 تا 87 بیمه من رد بشه. اگر هست شرایطش چه جوریه و جریمه ای که کارفرما رو میکنن چقدر است.
یا اگه نمیشه بیمه من پرداخت بشه ای این 6سال، میشه از کارفرما شکایت کنم و حقم بگیرم.
واریزی به حساب ندارم اون 6سالو. ولی تا دلتون بخاد شاهد دارم که من از سال 81 تا 87 پیشه این اقا کار میکردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
اگراخطاریه برای اعضای تعاونی آمده ولی مسئولین آن توجهی نکرده وبه اطلاع اعضا نرسانده باشندمقصرهستندوالا بانک کوتاهی کرده وبه بانک مرکزی ازطریق سایت شکایت کنید
واگرردشددیوان عدالت اداری