مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت توقیف خودرو در پارکینگ

با سلام. من ضامن شده بودم و سفته، یک برگ تعهد با دو شاهد گرفته بودم که کلیه خسارات مرتبط با وام را را تقبل نماید. وام گیرنده پرداخت نکرد و بنده طبق فیش های پرداختی 22 میلیون پرداختم و اتومبیلم هم 14 روز توقیف بود. حالا وام گیرنده 22 میلیون را محکوم شده ولی بابت 14 روز توقیف ماشین هیچ موردی ذکر نشده است و سکوت شده. آیا خسارت توقیف ماشینم را میتوانم بگیرم؟ میتوانم دادخواست افزایش خواسته بدهم یا نه مدت اعتراض تمام شده است؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

رابطه با توقیف خودرو توضیح نداده اید ظاهرا منتفی است

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام وقت بخیر با توجه به قاعده تسبیب می توانید طی دادخواست مطالبه هزینه پارکینگ را از وام گیرنده مطالبه کنید قراردادی که بین شما در مورد تعهد وام گیرنده تنطیم شده ضمیمه دادخواست شود