مشاوره حقوقی رایگان - امکان و مهلت اعاده دادرسی

سلام حضور محترمتان. بنده دعوی خلع ید نمودم که رد دعوی شد و هم از این سایت ارزشمند و هم حضوری با چند وکیل صحبت کردم امکان صدرصد درخواست اعاده دادرسی وجود دارد. ولی مشکل اینجاست که هم بنده بخاطر بی اطلاعی از روند اداری و همچین قضایای, مهلت ان سه ماه هست که رای در تجدیدنظر قطعی شده. و باز یک هفته هم زمان لازم دارم تا بتوانم هزینه اعاده را پرداخت نمایم, ایا راهی قانونی برای اینجانب هست که بحقم برسم, لازم بذکر هست. که علنی حکم اشتباه صادر شده و صدرصد باید اعاده دارسی میشد و به نظر یکی از اساتید بخاطر عدم توجه به نامه استعلام میباید اعاده دادرسی کیفری نمایم. ممنون راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بهتر است امور تخصصی را به وکلا بسپارید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مساله تان را واضح توضیح دهید تا بتوانم کامل راهنمایی تان کنم.