مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام. پس از 3 سال زندگی مشترک، حدود یک سال به قصد جدایی در خانه پدرم هستم. میخواهم طلاهای دوران نامزدی و بعد از عقد به دلیل نیاز مالی شدید بفروشم و همسرم جهیزیه ام را مصادره کرده و می گوید طلا را برگردانم تا جهیزیه ام را بدهد. البته دادگاه تجدید نظر برای جهیزیه رای قطعی را به نفع بنده داده است. اگر همسرم از من شکایت کند برای استرداد طلا چگونه میتوانم اثبات کنم که طلا ها را فروخته ام؟ صرف گفتن این که فروخته ام کافی است یا حتما باید مدرک داشته باشم. با توجه به این که طلا فروش ها بعد از خریدن طلا فاکتور نمی دهند.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید بفروشید یا تبدیل نمایید که هر دو صورت حق دریافت آن را ازبین میبرد و صرف ادعا کافی است