مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح

سلام. از بنده دزدی شده و به چشم چپ من آسیب وارد شده. روی پلکم بخیه خورده و تورم و خونمردگی دارد. پزشکی قانونی یک و نیم درصد دیه کامل حساب کرده. در صورتی که دیه دامیه دو درصد هست. من باید چی کار کنم برای تغییر میزان دیه؟ آیا در دادگاه میشه یا باید حتما دوباره نامه بگیرم از پزشکی قانونی؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در حضور قاضی به نظریه پزشکی با لایحه اعتراض نمایید زیرا قاضی پرونده میتواند به کارشناسی مجدد بفرستد یا اصلا توجه نکند و خود تصمیم بگیرد