مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک

با سلام.
محکوم به پرداخت 10 سال تاخیر تادیه شدم. در صورتی که صاحب چک طی 10 سال برای وصول چک به بانک مراجعه نکرده بوده. بنده هم از نقد نشدن چک مذبور در طی 10 سال بی خبر بودم. لایحه بنده به عنوان استفاده صاحب چک مبنی بر اقدام علیه خود مورد قبول واقع نشده. 20 روز فرصت تجدید نظر دارم.
راهی وجود داره که از محاسبه تاخیر تادیه مبرا بشوم.

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام و عرض ادب

در صورتی که در زمان موعد چک موجودی کامل بوده ، با استعلام از بانک و ارائه پرینت حساب و به استاد قاغده اقدام میتونید دفاع کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نفرمودید مبلغ چک در زمان سر رسید در حساب موجود بوده است یا خیر ؟