مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده در دادسرا پس از صدور کیفرخواست

باسلام پرونده ای در دادسرای امنیت تهران مبنی بر جعل و جعل مهر یا امضا و استفاده از سند مجعول دارم که 7 رو پس از اخذ آخرین دفاع و قرار تامین کیفرخواست صادر شده
و بعد از گذشت 45 روز در ثنا آمده که پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی مبنی بر اتهام جعل امضا یا مهر مجددا در دادسرا امنیت ثبت شد
خواستم بپرسم علت ثبت مجدد پرونده چیه؟
البته در این پرونده بنده تنها نیستم و عده ای فراری هستند و عده ای در زندان یا با قرار بیرون از زندان.

پاسخ ها :

منصوره قناعت پیشه

منصوره قناعت پیشه :

ممكن است نسبت به اشخاص ديگر پرونده ثبت مجدد شده باشد يا اينكه مجددا به دليل نقص تحقيقات مجددا به مرجع بدوي دادسرا اعاده گرديده است