مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام. بنده از سال 92 تا خرداد ماه 95 نیروی طرحی مامایی و فروردین 96 به عنوان قرارداد بیمه روستایی در دور افتاده ترین روستاها مشغول به خدمت هستم. فرزند رزمنده با سابقه 96 ماه حضور داوطلبانه در جبهه می باشم. آیا تبدیل وضعیت شامل بنده میشه؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی طرحی وزارت بهداشت تبدیل وضعیت فرزند رزمنده تبدیل وضعیت نیروی طرحی تبدیل وضعیت شغلی تبدیل وضعیت قانون تبدیل وضعیت ایثارگران