مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک شخصی به عمومی

سلام. من نیسان پلاک شخصی دارم که پلاک شهرستان هست. میخوام پلاک بگیرم عمومی تهران و ساکن تهران هستم. اجاره نامه معمولی دارم که رفتم برای قولنامه با کد رهگیری. حالا اینطوری میشه پلاک عمومی تهران بگیرم؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

تبدیل پلاک شخصی به عمومی تغییر پلاک شهرستان به تهران دریافت پلاک تهران پلاک شخصی پلاک عمومی پلاک خودرو خودرو