مشاوره حقوقی رایگان - رد استخدام در صورت رابطه نامشروع

سلام، خسته نباشید.
دختر خاله من در حال استخدام درجه داری نیروی انتظامی هست. تمام مراحل رو قبول شده فقط یک مدت با یک پسر ارتباط داشته اون هم فقط با تماس و پیامک در اینستاگرام
ممکن هست در استعلام حفاظتی سیمکارت رد بشه؟ متشکرم.

پاسخ ها :

رد استخدام در صورت رابطه نامشروع استخدامی درجه داری رد شدن در درجه داری چک کردن مکالمات در استعلام حفاظتی رد در استعلام حفاظتی استعلام حفاظتی نیروی انتظامی رابطه نامشروع نیروی انتظامی استخدامی