مشاوره حقوقی رایگان - سبقت ازراست وانحراف به چپ وزدن خسارت به ماشین جلویی

سلام،وقت بخیر
روزپنجشنبه 4/5/97ساعت بین4الی4/30 باماشین ازسمت راست اتوبان وارد سمت راست کندرو شدم بارعایت قوانین،.راننده ای عجول وعصبانی بابوق وچراغ قصدسبقت ازراست داشت وبعدازمدتی به زوروازخاکی اومدسبقت گرفت وباته ماشین زدبه ماشینم،باپلیس تماس گرفتم نیم ساعت صبرکردم نیومدوگذشت کردم راه افنادم تااینکه طرف دنبالم افتادویهویی ازسمت چپم گرفت روم وبرخوردکردبهم،موقع پیاده شدن دیدم قصددعوا و...دارن که پاروگازگذاشتم فرارکردم،حالاشکایت کرده که من زدم وفرارکردم،
خواهشاکمک کنید،چیکارش کنم،
600000تومان حق طلب کارشناس نوشته واسش

پاسخ ها :

پرسشگر :

باتشکرازحضرتعالی
اگرفرارنمیکردم که شاید جونم ازدست میدادم،من یک نفر بودم واونهاسه نفر
درضمن اهل دعوا و دردسرنیستم
لطفایکم راهنمایی کنید،ممنون میشم
مطمن هستم کارشناس ببینه قطعانظربه من میده،چون آثارتصادف هنوز دست نزدم