مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از خدمت کارمند سپاه به دلیل اعتیاد

با سلام. من کارمند سپاه با درجه ستوان یکم می باشم و 14 سال سابقه کار دارم. به دلیل اعتیاد البته من مصرف کننده دائمی نیستم و چند بار تحت عنوان تفریحی استفاده کردم. کمسیون هیات بدوی حکم محرومیت از خدمت را به من داده و بعد این حکم توانستم با جانشین فرمانده صحبتی داشته باشم و نامه ای تحت عنوان مساعدت و این که به تخصص من احتیاج دارند، دریافت نمایم و ضمیمه پرونده من شود. میخواستم بدونم این نامه چقدر می‌تواند در حکم رای کمسیون تجدید نظر من تاثیر بگذارد و به من اجازه ادامه کار بدهند؟ آیا امکان تخفیف وجود دارد؟

پاسخ ها :

محرومیت از خدمت کارمند سپاه به دلیل اعتیاد اعتیاد کارمند محرومیت از خدمت کمیسیون تجدید نظر سپاه اعتیاد