مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. همسرم مجروح جنگ است. جسمی و روحی. سی سال من و فرزندان عذاب کشیدیم. شانزده ماه قبل خونه رو ترک کردم. با یک اظهارنامه و یک تفاهم دستی با امضاء، من را برگرداند. در این فاصله اموال را به نام مادر و برادرش زد و آبان امسال تقاضای طلاق داد. اگر قاضی حکم تنصیف بدهد و یا برای گرفتن مهریه میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دادخواست طلاق زوج مطالبه مهریه از زوج تنصیف اموال در طلاق شرط تنصیف اموال طلاق مهریه