مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید همسایه کفتر باز

با عرض سلام و احترام.
همسایه کفتربازی هست که معتاد می باشد و با ایجاد سر و صدای زیاد و پراندن کبوتر باعث سلب آسایش همسایگان گردیده و گاها منجر به دعوای لفظی با ایشان شده اند که با فحاشی، تهدید و پرتاب سنگ و اشیا به خانه همسایگان همچنان به کار خود ادامه می دهد. لطفا راهنمایی بفرمایید مراحل قانونی شکایت از ایشان چگونه است تا در اسرع وقت مزاحمت ایشان رفع گردد؟
ممنون.

پاسخ ها :

راحله ایمانی فرد

راحله ایمانی فرد :

استان :

با سلام
یکی از عناوین شکایت در صورتیکه در یک آپارتمان باشید عنوان تهدید بهداشت و سلامت ساکنین علاوه بر موارد ذکر شده میباشید