مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پاسپورت

با سلام. اتباع هستم پاسپورتم 2 سال هست که تمدید نشده. قبلش 10 سال تمدید شده و الان که طلاق گرفته شده نمیدونیم پاسپورت رو کجا تمدید کنیم؟ چندین بار به اداره گذرنامه مراجعه شده و جواب درستی نگرفتیم. لطفا اگر میشه بگید چطور میشه پاسپورت رو تمدید کرد و کجا باید تمدید کرد؟ پاسپورت ( اقامتی ) هستش.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موارد متعددي شامل مي گردد و بايد ديد اگر از تابعيت خارج شده ايد بايد جهت استمرار اقامت به اداره اتباع خارجه مراجعه بفرماييد ، اگر نه تابعيت جمهوري اسلامي ايران را درخواست بفرماييد از طرف خود و نه همسر ايراني درخواست كنيد