مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مازاد بدهی

اگر در مدت یک ماه رد ترکه نکنیم آیا میتوانیم تحریر ترکه کنیم و بدهی با صورت تحریر پرداخت شود یا تحریر ترکه کنیم و با ماده 248 مازاد بودن بدهی نسبت به ماترک رو ثابت کنیم یا در هر صورت با قبول ماترک که نه قبول سکوت در مقابل ماترک محکومیم

پاسخ ها :

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی :

استان :

شما تحریر می توانستید انجام دهید اما ردباید در موعد معین انجام شود در غیر اینصورت دررحکم قبول است