مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من تهران زندگی میکنم دم سال پیش برای تعویض پلاک با وجود داشتن اجاره نامه قبول نکردن پلاک تهران بهم بدن گفتن یا باید بیمه تهران باشی که محل کار من بیمه از اصفهان رد میکنه یا باید فرزند مدرسه ای اینجا داشته باشی من چطور میتونم این مشکل رو ‌حل کنم کار و زندگیم اینجاست

پاسخ ها :

منيرالسادات قندچي

سرکار خانم منيرالسادات قندچي :

سلام مخاطب محترم ؛
صرفا با ارائه اجاره نامه رسمي و يا قبوض مربوط به آب و برق منزل محل سكونت و در مجموع مدارك احراز سكونت خود در تهران مشكل برطرف خواهد شد