مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ

باسلام
در یک مجتمع مسکونی 4 واحدی یکی از طبقات مبله و خالی از سکنه هست و مالک ماهیانه چند روز بصورت چند ساعت تردد دارد ولی خودروی دوم وی تماما در پارکینگ موجود و بصورت هفتگی خارج و مجددا در پارکینگ پارک می شود
آیا ایشان همچنان بعنوان غیر ساکن حساب می شوند یا نه ایشان هم ساکن محسوب و همه هزینه های شارژ مشابه سایر ساکنین را باید پرداخت نمایند؟
با توجه به اینکه ایشان از همه امتیازات افراد ساکن برخوردارند

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

ارتباطی به رفت و آمد ندارد هر واحد فارق از پریا خالی بودن باید شارژ پرداخت کند