مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلعی مرتبه اول

خانمی یک بار طلاق گرفته و طلاقش از نوع خلعی مرتبه اول است با توجه به اینکه در دوران عقد بودند ایا این خانم با این نوع طلاق باکره است یا نه ؟
در طلاقنامه متنی به نام طلاق غیر مدخوله نیست

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

مگر باکره بودن با نوع طلاق مشخص می شود؟ غیر مدخوله باشند قید میشود

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خانم میبایست به پزشکی قانونی اعزام میشد و باکره بودن خود را احراز میکرد چون باکره بودن زن وطلقه از نظر حقوقی و حتی حذف نام همسر از شناسنامه اثار متفاوتی دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بكارت ارتباطي به نوع طلاق خلعي ندارد و اگر براي شما مشغوليت ذهني دارد هرگز بدون مشاوره خانواده و روانشناس اين ازدواج را ننماييد