مشاوره حقوقی رایگان - عده

سلام ایا طلاق بائن درصورتی که زوجه مدخوله بوده و در حکم دادگاه عده قید نشده باز هم عده دارد؟
با وجود زندگی در دو استان مختلف مرد چگونه باید بفهمد که زن به مهریه رجوع کرده؟
و اگر مرد ارتباط را با ان خانم قطع کرده و متوجه رجوع به مهریه بخشیده شده نشود ایا رجوع باطل هست؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اولا عده دارد ثانیا رجوع به مهریه باید بشما ابلاغ شود از همان دفتر رسمی طلاق بشما ابلاغ میشود ثالثا طلاق باین شرایط خاص خود را دارد با طلاق توافقی تفاوت دارد و از سوی دادگاه حکم صادر میشود و برابر حکم باید اجرا شود

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

عده طلاق 3 ماه 10 روز هست
رجوع از مهریه نیازی به اطلاع زوج ندارد
به محض رجوع مورد پذیرش قرار خواهد گرفت و باطل نیست