مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات واتس اپ

سلام، دختر عموی بنده در اینستا و واتس اپ و پیامک به من و دو خواهر و دو برادرم و عروس خودشان توهین و فحاشی کرده و به ما نسبت داده که با فلان کس بوده اید و حتی به عروس خاله من در اینستا پیام داده و گفته که اینها پشت سرت این حرف ها رو زده اندو اسکرین شات ان را داریم، ایا میشود از انها استفاده کرد و حکم چیست؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
بلی پیام های موجود قابل استناد بوده و عنوان دعوی مطروحه نیز میتواند قذف، توهین،افترا، ....باشد