مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی

با سلام و خسته نباشید.
پدر بنده سال 57 زمینی به مساحت 315 متر از زمین شهری ماده 148 خریداری نموده است. که پلاک ثبتی 1000 متری میباشد که 600 متر دیگر ان برای همسایه های بغلی ما هستند. که هر کدام جداگانه سند منگوله دار گرفتند. هم زمان ما هم سند منگوله دار گرفتیم.
20 سال بعد صاحب زمین امد و شکایت کرد. و ثبت بدون مکاتبات انجام شده با زمین شهری سند را به اون طرف برگرداند. بعد با شکایت ما رای صادر شد به این گونه.
چون اسناد صادر شاده 3 تا سند قانونی میباشد. اون طرف میتواند برای احراز حق خود به دادگاه مراجعه نماید. الان بعد 17 سال استعلام گرفتیم تذکر داره
نوشته سند 6 دانگ به نام پدرم هست ولی اون طرف میتواند برای احراز حق خوبه دادگاه مراجعه نماید.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

ابطال اسناد سند معارض در صلاحیت دادگاه میباشد که شخص می تواند برای احقاق حق خود مراجعه نماید