مشاوره حقوقی رایگان - تحت تکفل و قرار گرفتن زیر پوشش بیمه پدر بعد طلاق

باسلام، خانومی هستم 50 ساله که از همسر خود جدا شده ام و درحال حاضر هیچ شغلی ندارم و بیمه ای هم جایی نداشته ام و به خاطر کرونا احتیاج شدید به بیمه شدن دارم و می‌خواهم تحت پوشش بیمه پدرم که بازنشسته ارتش هست قرار گیرم که ایشون به دلایلی نمیخواهد من رو بیمه کنن و میخواستم بدونم آیا راه حلی ازطریق قانون هست که ایشون رو الزام به بیمه کردن بنده کنن؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد صاحب سمت بيمه كننده بخواهند شما تحت تكفل بيمه شويد