مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری حق العبور در قبال ملک

سلام می خواهم به همجوار خود اجازه عبور از کوچه اختصاصی امرا در قبال گرفتن 300 متر زمین بدهم. لطفا راهنمایی بفرمایید درچه قالبی قرارداد بنویسیم. معاوضه یا صلح نامه و یا ....اگر نمونه ای دارید برام بفرستید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام : اگر قبلا اختلافی داشتید صلح نامه بنویسید وگرنه قرار داردی به استناد ماده ده قانون مدنی بنویسید طرف اول اقای xاجازه عبور از کوچه اختصاصی به اقای y در قبال دریاقت 300 متر زمین معلوم و مشخص و با حدودات اربعه میدهد بر این قرار داد شاهد بگیرید و از صاحب 300 متر زمین بخواهید در طرف مدت معین سند رسمی بنام شما منتقل و ملک را تحویل بدهد قید کنید در صورتیکه زمین مستحق للغیر درامد و یا طرف دوم طرف مدت معین ملک را تسلیم نکرد این معامله خود بخود فسخ میشود