مشاوره حقوقی رایگان - بکارت ارتجاعی

سلام من سه سالو نیمه با پسر عمم ازدواج کردم. بعد از یک سال تو عقد باهاش نزدیکی داشتم که به معاینات پزشک فهمید پردم ارتجاعیه حالا شوهرم میخواد طلاقم بده چون میگه تو حسرت لذت دیدن خون زمان زفاف بدلش مونده و با زور تمام قبالمو ازم به شکل مصالحه گرفته و تو دادگاه ادعای اینکه من از اول باکره نبودمو کرده من حالا برای گرفتن حقم چیکار میتونم بکنم؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرونده شما نیاز به مطالعه وکیل و ارایه وکالت در صورت نیاز دارد علی ای حالیست به قبول ادعای عدم بکارت اصلا قبول نکنید و ضمنا میتوانید نسبت به این ادعا از ایشان شکایت کیفری نمایید