مشاوره حقوقی رایگان - زمان رفع سوءاثر چک سه ساله

با سلام و احترام،
من یک فقره چک با مبلغ اندکی داشتم که 6 سال پیش برگشت زده شده و برابر بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر رفع سوءاثر چک‌های برگشتی فاقد شکایت 3 سال پس از صدور گواهی عدم پرداخت‌، تقاضای رفع سوءاثر آن را به شعبه دادم.
خواستم ببینم چنین موردی برای استعلام قضایی و رفع سوءاثر آن قانوناً چند روز طول می‌کشد؟ در بخشنامه بانک مرکزی آمده که بانک می‌تواند با سامانه ثنا بلافاصله این مورد را از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه ‌قضائیه استعلام کند اما بانک می‌گوید که از چنین چیزی اطلاع ندارد و باید به روش سنتی مکاتبه کند. چگونه می‌توان چنین مساله‌ای را پیگیری کرد و زودتر به نتیجه رسید؟ با سپاس از توجه و راهنمایی شما.

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

بعضی از بانکها در سیستم شعبه امکانش رو ندارن و بعد از استعلام از بانک مرکزی میتونن رفع کنن.معمولا4،5 روز طول میکشه اگر شعبه ی صادر کننده ی چک نباشه